GRATIS behandling ludomani

Anonym og uforpligtende samtale

Hjælp til pårørende

Er dit spil blevet til spilleafhængighed - også kaldet ludomani?

Du er ikke alene og hjælpen er GRATIS!

 

Hvis du har et spilleproblem, er du langt fra alene! Ca.160.000 danskere har problemer med pengespil! Ludomani er derfor anerkendt på lige fod med alkoholisme og stofafhængighed.

 

» Hent vores ludomanibrochure her.

Søger du hjælp til ludomani? - RING 38 34 13 03

Ludomaniafdelingen - Esplanaden 8C - 1263 Kbh K

 

Navn:*
Telefon:*

Flere og flere får spilleproblemer

Vi har i mange år vidst at spil kan skabe afhængighed. Vi bliver eksponeret for massiv markedsføring i fx. TV, radio, internettet og aviser, og dette kan bevirke at flere og flere bruger pengespil i hverdagen.

Særligt når og de fleste i dag ejer en smartphone, en tablet eller en computer, hvorpå man kan spille pengespil uanset hvor man er. Lige fra betting på sportsresultater til onlinebingo.

Personer som ikke tidligere var at finde foran den klassiske enarmet tyveknægt, har nu muligheden for at spille, og endda gøre det i smug og væk fra familien og omverdenen. Den elektroniske udvikling har medført, at der er blevet meget mere tilgængeligt, at spille pengespil.
De hyppigste spiltyper er dog fortsat spilleautomater og oddset.

Pengespillene findes overalt!

Den massive markedsføring og store tilgængelighed, har bevirket at flere kiosker og tankstationer har indrettet mindre rum, hvor du kan spille på spilleautomater. I flere supermarkeder er der i dag, også indrettet et lille sted, hvor du kan udfylde en oddset kupon.
Oddset har også udviklet sig, for i dag er det ikke længere blot sportsresultatet der kan spilles på, du kan nu spille på de mindste ting i en sportskamp, som f.eks. hvem der scorer det første mål, får en bestemt spiller et rødt kort etc. Selv folketingsvalget i Danmark kan man spille på.

 » Ofte stillede spørgsmål:

 • Hvordan ved jeg om jeg er ludoman?
  På siden for ludomani symptomer , kan du tage en lille simpel test som måske kan fortælle dig om du skal være opmærksom. Du er også altid velkommen til helt uforpligtende, at ringe til os på 38 34 13 03 hvor du kan komme til at snakke med en ludomanibehandler.
 • Er ludomanibehandlingen helt gratis?
  Ja, behandlingen er gratis. Frederiksberg Centeret er statsanerkendt, hvilket betyder at vores behandling af ludomani er finansieret af Finansloven - og er derfor 100% gratis.
 • Hvordan kommer jeg i gang med behandling?
  Du kan bestille tid til en helt uforpligtende samtale, hvor vi fortæller om vores behandling og, hvor du fortæller om dig selv og dit spil. Ring 38 34 13 03 eller du kan sende en mail til: ludo@frederiksberg-centeret.dk.
 • Hvor foregår behandlingen?
  Ludomanibehandlingen finder sted på vores afdeling i København. Adressen er: Esplanaden 8C, 2.Sal - 1263 København K
 • Er behandlingen anonym?
  Behandling hos Frederiksberg Centeret er 100% fortrolig og vores behandlere er desuden underlagt tavshedspligt, hvilket vil sige at det er dig selv som afgører hvem du fortæller det til. Du kan indrage en pårørende, som får tilladelse til, løbende at ringe ind til os og forhøre sig om du møder op til din behandling.
 • Skal jeg kontakte lægen først?
  Nej, da behandlingen er finansieret af Finansloven, skal der ikke brugs henvisning fra lægen eller andre offentlige myndigheder.
 • Er der også hjælp til de pårørende?
  De pårørende kan også få et par samtaler og bliver altid inviteret til vores pårørendedag. Du kan læse meget mere om tilbuddene til de pårørende på denne side

Hjælpen er GRATIS - Ring på 38 34 13 03

Frederiksberg Centerets behandling er statsanerkendt, hvilket indebærer at den er GRATIS.

Den statslige støtte har gjort det muligt for os at behandle og hjælpe ludomaner og deres pårørende igennem en årrække. Her har vi opnået en betydelig erfaring og kompetence på området. På siden for behandling af ludomani kan du læse mere om hvilke behandlingstilbud vi har og hvordan behandlingen foregår:

 

Læs om hvordan ludomanibehandling kan redde økonomien

 

» Udeluk dig selv fra onlinespil ved hjælp af ROFUS

ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere) er et register, hvor spillere i Danmark frivilligt kan udelukke sig midlertidigt eller endeligt fra at kunne spille onlinespil i Danmark. Registret er placeret hos Spillemyndigheden, der har ansvaret for at føre registret. Din registrering i ROFUS er fortrolig og bliver ikke videregivet.
Læs mere om ROFUS på denne side.

De pårørende kan også have behov for hjælp!

Vi hos Frederiksberg Centeret er yderst opmærksomme på følgevirkninger, du som pårørende kan opleve, efter en person du holder af har spillet for enorme mængder af egne, og måske hele familiens penge.

På siden for ludomani pårørende, kan du læse mere om hvad der findes af forløb, målrettet netop din situation.

 

 

» Send os en besked:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer
(udfyldes for hurtigere kontakt)

Din besked